| ![](/p.gif) |
![](/p.gif) |
| Nr artykułu: 7619-2758288-BP Nr producenta: 1340-5153 EAN/GTIN: 4250304720500 |
| |
|
| ![](/p.gif) | ![](/p.gif) |
![](/p.gif) | Termometr kuchenny do żywności ebro TTX 210 & TPE 200, -30 do +199.9 °C Termometr rdzeniowy typu T z sondą z uchwytem i kablem Zakres pomiarowy -30°C do +199,9°CDokładność +/- 0,5°C (-30°C do +100°C)Ze szpiczastym czujnikiem, z uchwytem i silikonowym kablem o długości 60 cm, wymienny Termometr rdzeniowy do kontroli żywności, monitorowania procesu i wewnętrznej kontroli jakości. Złącze umożliwia użycie różnych sond do różnych zastosowań. Umożliwia również łatwą wymianę uszkodzonych czujników. Dane techniczne: Dalsze dane techniczne: Materiał obudowy: ABSTemperatura pracy: od -20 °C do +60 °CStopień ochrony: IP65Czas reakcji: 10 sIgła ze stali nierdzewnej: Ø 3 mmDługość kabla: 60 cm · Dokładność podstawowa (+/-) °C: 0.5 °C · Dokładność podstawowa (+/-): 1 % · Długość czujnika: 120 mm · Długość produktu: 127 mm · Kalibracja: Fabryczna (z certyfikatem) · Maksymalny zakres pomiarowy temperatury: +199.9 °C · Minimalny zakres pomiarowy temperatury: -30 °C · Rodzaj czujnika: T · Rozdzielczość temperatury: 0.1 °C · Szerokość produktu: 60 mm · Wysokość produktu: 16 mm · Zasilanie napięciem (szczegóły): Bateria guzikowa typu CR 2032 Dostawa obejmuje: Zawiera certyfikat kalibracji |
| ![](/p.gif) | ![](/p.gif) |
![](/p.gif) | | ![](/p.gif) | ![](/p.gif) |
![](/p.gif) | Dalsze słowa kluczowe: Termometry do żywności, Czujnik temperatury żywności, Czujniki temperatury żywności, Termometr gastronomiczny, Termometry gastronomiczne, Termometry maksymalne, Termometr maksymalny, termometr spożywczy, ebro, 1340-5153, TTX 210 & TPE 200, Termometry kuchenne, Termometr kuchenny |
| ![](/p.gif) | ![](/p.gif) |
| |