| |
|
| Nr artykułu: 163PL-6286462 Nr producenta: 5020 EAN/GTIN: brak danych |
| |
|
| | |
| Cyfrowe Refraktometry/Polarymetry RePo Hybrydowy refraktometr i polarymetr. Wymaga tylko 3 ml próbki. Naci[nicie przycisku mierzy czysto[ć próbki, warto[ć skrcania optycznego w midzynarodowej skali cukrowej, skrcalno[ć wBa[ciwą i st|enie. U|ytkownicy mogą równie| ustawić górny i dolny limit pomiaru. Kontrolka wskazuje, czy warto[ć pomiaru mie[ci si w zadanych granicach.
RePo-1: mo|e mierzyć zarówno Brix, jak i skrcalno[ć optyczną próbki. Pakiet RePo-1 zawiera: urządzenie pomiarowe, zlewk 100 ml, 50 filtrów strzykawkowych orange 45, 3 strzykawki 20 ml, 100 filtrów "Easy".
RePo-2: jak RePo-1, a ponadto pomiar ilo[ci fruktozy (%) w syropie glukozowo-fruktozowym. RePo-2 jest idealny dla przemysBu spo|ywczego oraz cukrowniczego.
RePo-3: jak RePo-1, a ponadto pomiar ilo[ci cukru inwertowanego (%) pochodzącego z sacharozy. RePo-3 jest idealny dla przemysBu spo|ywczego oraz cukrowniczego.
RePo-4: jak RePo-1, a ponadto pomiar ilo[ci fruktozy (%) i zawarto[ci wody (%) w miodzie. RePo-4 jest idealny do kontroli jako[ci miodu.
RePo-5: jak RePo-1, a ponadto pomiar wspóBczynnika zaBamania [wiatBa (nD) próbki. RePo-5 jest idealny do kontroli jako[ci przy produkcji przemysBowej m. in. kosmetyków i farmaceutyków, a tak|e perfumeryjnym, chemicznym itp. Specyfikacja Zakres pomiaru Kąt skrcenia: Brix (%): Temp.: od -5 do +5° od 0 do 85% od 15 do 40°C Rozdzielczo[ć Kąt skrcenia: Brix (%): Temp.: 0,01° 0,1% 0,1°C DokBadno[ć Kąt skrcenia: Brix (%): Temp.: ± 0,1° (w 20°C) ± 0,2% ± 1°C Temp.pracy: od 5 do 40°C DB. fali: 589 nm Zasilanie: 4 x baterie alkaliczne typu AAA Wymiary: 101 x 160 x 38 mm Ci|ar: 325 g Klasa bezpieczeDstwa: IP 67
Typ Pakiet RePo-1 Do Cukru Zakres pomiaru -130 - +130°Z |
| | |
| | | |
| | | |
| |