Kategorie
Moje Mercateo
Zaloguj się / zarejestruj
Koszyk zakupów
 
 

Nóż kuchenny do wędlin i gotowanych mięs HACCP 320mm - brązowy - HENDI 842669


Liczba:  szt.  
Informacje o produktach
Nóż kuchenny do wędlin i gotowanych mięs HACCP 320mm - brązowy - HENDI 842669
Nóż kuchenny do wędlin i gotowanych mięs HACCP 320mm - brązowy - HENDI 842669
Nr artykułu:
     7535-1003053
Producent:
     Hendi
Nr producenta:
     842669
EAN/GTIN:
     8711369842669
Słowa kluczowe:
Nóż kuchenny
Nóż do mięsa
Nóż do mięs
Noże do mięs
Nazwa producenta: HENDI 842669

Profesjonalny nóż kucharski do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.

Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - antypoślizgowy brązowy uchwyt z polipropylenu (nóż do gotowanych mięs, wędlin),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 180 mm
  • - Grubość ostrza - 2,5 mm
  • - Długość noża - 320 mm
  • - Kolor - Brązowy

W zestawie:
  • - nóż kucharski zgodny z normami HACCP.
Przegląd warunków1
Termin dostawy
Stan magazynu
Cena
od PLN 18,05*
  
Cena obowiązuje od 7 500 szt.
Wybierz osobiście warunki zakupu
Poleć artykułDodaj do listy zakupów
Ceny ruchome
Liczba zamawianego produktu
Netto
Brutto
Jednostka
1 szt.
PLN 24,29*
PLN 29,88
za szt.
od 5 szt.
PLN 22,03*
PLN 27,10
za szt.
od 10 szt.
PLN 21,53*
PLN 26,48
za szt.
od 20 szt.
PLN 20,89*
PLN 25,69
za szt.
od 50 szt.
PLN 20,29*
PLN 24,96
za szt.
od 7500 szt.
PLN 18,05*
PLN 22,20
za szt.
* Ceny oznaczone gwiazdką są cenami netto i nie zawierają obowiązującej stawki VAT.
Nasza oferta skierowana jest wyłącznie do przedsiębiorstw, osób prowadzących działalność gospodarczą i wykonujących wolne zawody.